Y11 Exam TIMETABLE February 2024

	Monday 19 February	Tuesday 20 February	Wednesday 21 February	Thursday 22 February	Friday 23 February
Morning	Biology	English Language	Geography Paper 1	Maths Paper 1	PE Paper 1
Meeting	9.05am-10.50am	09.05am-10.50am	08.45am-10.00am	09.00am-10.30am	09.00am-10.00am
	1hr 45mins	1hr 45mins	1hr 15mins	1hr 30mins	1hr
Period 1				(P2 staff to collect)	
	Combined Science				History Paper 1
	(Biology)				10.00am-11.00am
D : 10	9.05am – 10.20am				1hr
Period 2	1hr 15mins				
	(P2 staff to collect)				
Late					
Break					
Period 3					
Lunch					
Period 4	Food	Religious Studies	German Listening & Reading	Chemistry	Media Paper 1
	1.00pm-2.45pm	(Thematic)	1.00pm-2.45pm	1.00pm-2.45pm	12.45pm – 2.15pm
	1hr 45mins	1.00pm-2.45pm	1hr 45mins	1hr 45mins	1hr 30mins
Period 5		1hr 45mins			
	Product Design/Textiles			Combined Science	Further Maths
Period 6	1.00pm – 3.00pm	Computer Science Paper 1		(Chemistry)	12.45pm-2.30pm
Feriou 6	2hrs	1.00pm-2.00pm		1.00pm-2.15pm	1hr 45mins
		1hr		1hr 15mins	
				(P6 staff to collect)	

Y11 Exam TIMETABLE February 2024

	Monday 26 February	Tuesday 27 February	Wednesday 28 February	Thursday 29 February	Friday 1 March
Morning	Business Paper 1	English Literature	PE Paper 2	Music	6 th Former for the day
Meeting	09.05am-10.50am	8.40am-10.55am	09.00am-10.00am	9.00am-10.15am	
	1hr 45mins	2hrs 15mins	1hr	1hr 15mins	
Period 1					
			History Paper 2	Health & Social Care	
			10.00am-11.00am	09.00am-10.15am	
Period 2			1hr	1hr 15mins	
Period 2					
				Statistics	
				9.00pm-10.00pm	
				1hr	
Late					
Break					
Period 3					
Lunch					
Period 4	Maths Paper 2	Religious Studies	Physics	Business Paper 2	
	12.45pm-2.15pm	(Religions)	1.00pm-2.45pm	1.00pm-2.45pm	
	1hr 30mins	1.15pm-3.00pm	1hr 45mins	1hr 45mins	
Period 5	(P6 staff to collect)	1hr 45mins			
			Combined Science (Physics)		
		Computer Science Paper 2	1.00pm-2.15pm		
Period 6		1.15pm-2.15pm	1hr 15mins		
		1hr	(P6 staff collect)		

Y11 Exam TIMETABLE February 2024

	Monday 4 March	Tuesday 5 March	Wednesday 6 March	Thursday 7 March	Friday 8 March
Morning	Maths Paper 3	French & Spanish Listening			
Meeting	9.00am-10.30am	and Reading			
	1hr 30mins	09.05am-10.50am			
Period 1	(P2 staff to collect)	1hr 45mins			
		Drama			
Period 2	_	09.05am-10.35am			
1 eriou z		1hr 30mins			
Late					
Break					
Period 3					
Lunch					
Period 4	Media Paper 2 (On	Geography Paper 2			
	Screen)	12.45pm-2.15pm			
	12.45pm – 2.15pm	1hr 30mins			
Period 5	1hr 30mins				
D 1 1 5	4				
Period 6					